Imatge
12 juny 

NOU RECORREGUT DE LA LÍNIA 15 (MAÓ - CENTRE) A PARTIR DEL DILLUNS 15 DE JUNY

L’aprovació i execució del PMUS (Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible) per part del consistori de Maó ha vingut acompanyat de canvis i sentit en molts dels carrers de la ciutat de llevant. Aquests canvis, que afectaran a la mobilitat rodada de la ciutat no passen desapercebuts tampoc per al servei de transport regular de passatgers que veurà com la seva línia 15 (Maó- centre) modificarà el seu recorregut habitual per adaptar-se a aquests nous canvis de sentit de la circulació.
El nou recorregut de la L15 s’iniciarà el proper dilluns dia 15 de juny amb la incorporació de noves parades al seu itinerari habitual, en concret s’hi afegeixen les següents: Plaça Sant Roc, Carrer Barcelona i Avinguda Port de Maó. Amb la incorporació d’aquestes noves parades es pretén donar un caire més social a aquest servei de bus, ja que, existeix una important demanda de persones usuàries que necessiten desplaçar-se a les consultes de l’annex de l’antic hospital Verge del Toro, aquest servei permetrà que els desplaçaments es puguin fer de manera autònoma per part dels pacients alhora que afavoriran no haver d’utilitzar vehicle privat en una zona habitualment molt congestionada. A més, la parada de l’Avinguda Port de Maó, aproparà als interessats a accedir al port a través de les escales o l’ascensor habilitat a les seves immediacions.
Està previst també oferir quatre expedicions diàries amb recorregut pel port per així oferir la possibilitat d’accedir a la rada amb transport públic tal com s’havia anat fent fins ara.


Amb aquestes actuacions en el marc del foment del transport públic que impulsa el departament de Mobilitat del Consell Insular, es pretén oferir un servei més proper i que responguin a les necessitats reals de mobilitat dels ciutadans i ciutadanes de Maó.
El servei està íntegrament finançat pel Consell Insular amb col·laboració de L’ajuntament de Maó.


Maó, 10 de juny del 2020

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir