Imatge
15 juliol 

Inici del servei de bus regular Cala’n Porter – Alaior (L33)

Demà, dimecres 15 de juliol, donarà inici el servei de bus regular L33 que uneix els nuclis poblacionals de Cala’n Porter i Alaior i que s’havia paralitzat pels efectes col·laterals de la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta línia, que enguany es prestarà en ‘serveis mínims’, comptarà només amb una única expedició i té la voluntat de donar resposta a la demanda existent per part de les famílies residents a Cala’n Porter per tal que els seus fills puguin assistir a les Escoletes d’Estiu. Per aquest motiu, l’horari del servei tindrà la sortida de Cala’n Porter a les 8:05 h i la tornada al Poliesportiu d’Alaior a les 13:45 h coincidint als horaris d’inici i finalització de les jornades lectives.

Per a més informació sobre les línies que entren en funcionament i els horaris de les mateixes es recomana visitar la pàgina Mou-t Menorca, on es disposa de la informació actualitzada del servei regular de passatgers de Menorca.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir