Imatge
28 juliol 

NO PUGIS SENSE! OBLIGATORIETAT DE PORTAR LA MASCARETA POSADA A L’HORA D’UTILITZAR EL TRANSPORT PÚBLIC

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca vol recordar a totes les persones usuàries del transport públic de Menorca, la necessitat i obligatorietat de portar mascareta durant tots els trajectes que es realitzin amb transport públic.

Aquesta prescripció ve avalada pel Ministeri de Transports i el Ministeri de Sanitat amb  la intenció de mantenir vigents les mesures sanitàries necessàries a l’hora d’utilitzar el transport col·lectiu. Atès que des da fa unes setmanes ja es poden ocupar tots els seients dels disponibles dels autobusos i des del passat 13 de juliol també es pot ocupar el seient del davant del vehicles de taxi, aquesta mesura pren més intenció que mai.

El departament de Mobilitat ha detectat que, malauradament, no totes les persones usuàries segueixen aquesta  obligatorietat, especialment dins els autobusos, i s’ha detectat que un cop han accedit a ells opten per treure’s la mascareta i realitzar el trajecte sense ella. Aquest fet ha generat mal estar i queixes entre alguns passatgers que s’han sentit indefensos i exposats innecessàriament a un perill evitable.

Els conductors de les diferents línies de la xarxa del servei regular estan realitzant una important labor d’advertiment a totes aquelles persones usuàries que decideixen no portar-la, d’aquesta manera no es permet el seu accés als vehicles i si es detecta que que se la treuen o la porten mal posada en són advertits.

Conscients de la molèstia que suposa, per part dels passatgers,  l’haver de portar la mascareta amb les elevades temperatures actuals, el departament de Mobilitat destaca la importància de complir escrupolosament aquestes mesures de prevenció, per tant, sol·licita el compliment de la mateixa per tal d’assegurar la bona salut i tranquil·litat de totes les persones usuàries. En aquest sentit, s’han contractat  els serveis  d’una empresa de seguretat que vetllarà per fer complir aquesta mesura i que de forma aleatòria realitzarà controls rutinaris per advertir i recomanar el correcte ús de les mascaretes.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir