Imatge
1 octubre 

EL CONSELL INSULAR MANTÉ EL PREU DELS ABONAMENTS DESPRÉS DE LA REVISIÓ DE TARIFES DEL SERVEI REGULAR DE TRANSPORTS DE PASSATGERS PER CARRETERA

El proper 1 d’octubre entraran en vigor les noves tarifes que s’aplicaran al servei regular de transport de passatgers per carretera. Aquesta revisió, pendent de realitzar des del 2014, moment en que s’havia realitzat la darrera actualització de tarifes no afectarà als abonaments (T10, T40 i T-Jove) que no veuran alterat el seu preu i serà el Consell Insular el qui suporti aquest augment per tal de no perjudicar a les persones usuàries  d’aquest servei.
El bitllet senzill serà el que patirà un increment de preu que pot oscil·lar entre els 0,05 i 0,20 cèntims d’euro, depenent del trajecte a realitzar. Els usuaris esporàdics seran els que notaran l’increment percentual d’aquesta revisió que, s’ha de preveure anualment, però  per diverses raons no s’ha dut a terme fins aquest 2020.
El notable increment, que  en els darrers anys, han afectat  en els costos fixes i els variables d’aquest servei i que han de ser suportats pel Consell Insular feien inviable poder continuar amb el seu normal devenir sense dur a terme la preceptiva revisió de tarifes.
La fidelització d’usuaris i el manteniment de servei, malgrat la important baixada en el número global de passatgers, és un dels objectius que s’ha marcat el departament de Mobilitat per als propers mesos. Cal recuperar el número habitual de persones usuàries que, tradicionalment utilitzen el transport col·lectiu per als seus desplaçaments i que,  en aquests moments opten per altres mitjans per mor dels efectes de la pandèmia. 

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir