Imatge
20 octubre 

INICI DE LA INSTAL·LACIÓ DE LES NOVES MARQUESINES PER AL SERVEI REGULAR DE PASSATGERS

A les principals zones turístiques del terme municipal de Ciutadella i durant aquest mes d’octubre s’han iniciat les tasques per a la instal·lació  d’algunes de les noves marquesines que formaran part de del nou paisatge urbà en aquests espais.
 
La renovació de bona part de les marquesines, que es troben a les principals parades del servei regular de passatgers, s'emmarca dins un procés de renovació i modernització coordinat i gestionat per la secció de Transports del departament de Mobilitat del Consell Insular. La substitució de les marquesines ubicades a les urbanitzacions de Cala Bosc, Cala Blanca i Cala’n Blanes reclamaven d’una actuació urgent donat el mal estat de conservació per la seva antiguitat de la gran majoria de les mateixes.

Aquesta primera fase de renovació de marquesines s’ha seguit amb funció de dos principals criteris: l’emergència depenent del mal estat i que aquest pogués comportar perill per a les persones usuàries. L’altre criteri que ha prevalgut a l’hora de seguir la renovació ha sigut el de donar cobertura als escolars que utilitzen el bus per als seus desplaçaments  durant els períodes lectius d’hivern.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir