Imatge
6 novembre 

POSADA EN MARXA DE LES NOVES MARQUESINES AL TERME MUNICIPAL DE CIUTADELLA

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació de les noves marquesines que lluiran en algunes de les zones turístiques del terme municipal de Ciutadella. Aquesta  iniciativa s’emmarca dins el procés de col·laboració entre l’Ajuntament de la ciutat de ponent i el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca i va dirigit a la renovació i unificació d’imatge corporativa d’aquest mobiliari urbà  atès que, en aquests moments es disposa de diversos models de marquesines depenent del municipi.

La consellera de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Francesca Gomis  com l’alcaldessa de Ciutadella de Menorca, Joana Gomila comparteixen el compromís i la necessitat de fomentar l’ús del transport públic entre els habitant de la nostra illa, per tal cosa és necessària l’adequació i modernització de les instal·lacions destinades a tal efecte.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir