Imatge
5 novembre 

ENTREGA PER PART DEL DEPARTAMENT DE MOBILITAT DEL CONSELL INSULAR DE MENORCA A L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS DE MAÓ DE 15 TARGETES AMB ABONAMENTS DE BUS

L’acord de col·laboració i participació entre el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Maó (Mocomercial) va fructificar amb l’entrega de 15 targetes amb abonament per a l’ús de servei regular de passatgers i a repartir entre els guanyadors i les guanyadores del sorteig que aquesta Associació va realitzar entre els seus clients que compren als comerços adherits.
 
La delicada situació que actualment viuen els comerciants i empresaris obliga  a buscar noves fórmules per a reactivar i animar el consum entre els diferents comerços de Maó. Amb aquest objectiu, les dues institucions van decidir donar-se suport i explorar llaços de connexió per, una banda fomentar les compres al municipi de llevant i per altra banda fomentar els desplaçaments en transport públic.
 
A tal efecte, la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis i la vice presidenta de l’associació, Conchi Santa Maria van formalitzar l’acte d’entrega de les targetes de bus.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir