Imatge
19 novembre 

REUBICACIÓ DE LES MARQUESINES D’ARENAL D’EN CASTELL I CALA TIRANT

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca amb col·laboració amb l’Ajuntament des Mercadal, ha posat en marxa les tasques per a una correcte ubicació d’algunes de les marquesines que actualment s’utilitzen a les zones urbanístiques d’Arenal d’en Castell i Cala Tirant.

El canvi de sentit en la circulació d’alguns carrers de la urbanització de Cala Tirant s’havia materialitzat sense haver mogut del seu lloc les marquesines situades en el sentit normal de la circulació del carrer. Per tant, les parades i marquesines es situaven al sentit contrari de la càrrega habitual dels passatgers. Aquesta reubicació ha servit també per condicionar el terra de les parades per a facilitar l’accés als vehicles de persones amb mobilitat reduïda.
 
Unes feines similars s’han dut a terme a la urbanització d’Arenal d’en Castell on s’han reubicat dues marquesines que quedaven fora del lloc natural de la parada del servei de bus regular i escolar.
 
Totes aquestes feines aniran acompanyades pel repintat de les franges del terra que i la poda d’arbres i matolls que dificulten el pas dels vehicles en determinats indrets.

La col·laboració entre ambdues institucions, Consell i ajuntament, ha possibilitat la constatació d’aquestes millores.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir