Imatge
17 maig 

INCREMENT DE SERVEI DE LA LÍNIA 41 A PARTIR DEL DILLUNS 17 DE MAIG

Tot i les minses perspectives d’afluència de visitants i la corresponent obertura d’establiments turístics, el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca preveu incrementar, per aquest dilluns 17 de maig, el número de freqüències en la línia 41 del servei regular de passatgers per carretera.
 
Aquest increment en el número de freqüències diàries de la L41 va dirigit a atendre les necessitats i peticions d’aquelles persones usuàries que, per motius professionals o d’estudis, requerixen d’aquest servei per a realitzar els seus desplaçaments en transport  públic.
 
La línia que realitza el recorregut entre els municipis i zones turístiques d’es Mercadal, Fornells, Tirant, Son Parc i Arenal d’en Castell no ha deixat de prestar aquest servei al llarg de tot el període hivernal, algunes d’aquestes freqüències s’han realitzat sota demanda, evitant així desplaçaments i despeses innecessàries. L’increment de persones usuàries que s’han de desplaçar a alguna d’aquestes zones turístiques ha facilitat el poder ampliar els horaris i les freqüències.
Da cara al mes de juny no es descarta realitzar una nova ampliació de servei.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir