Imatge
18 maig 

MOU-T AMB EBIBLIO

El Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca i la Xarxa de Biblioteques de Menorca han arribat a un acord pel qual la pàgina web del transport públic regular de Menorca: Mou-t Menorca adopti un link per poder facilitar l’accés a l’aplicació eBIBLIO.
 
D’aquesta manera es pretén facilitar l’accés a la lectura de llibres i revistes disponibles en el fons d’eBIBLIO, per part de les persones usuàries del transport públic regular de passatgers per carretera de Menorca.
 
L’accés a aquest fons es pot fer previ accés i donada d’alta a l’aplicació d’eBIBLIO. Aquesta està disponible per a telèfons i tauletes i s’hi pot accedir gràcies a la xarxa wifi gratuïta disponible a bord  dels vehicles que presten el servei regular de passatgers.
 
Tot i que les distàncies i els trajectes que es practiquen a l’illa no són excessivament llargs, el Departament de Mobilitat pretén contribuir a fer més amens i plàcids els desplaçaments de les persones usuàries d’aquest servei a part de contribuir en el foment de la lectura.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir