Imatge
24 maig 

ENTRADA EN SERVEI DE LA PARADA DEL SERVEI REGULAR DEL TRANSPORT PÚBLIC DE PASSATGERS UBICADA AL POLÍGON INDUSTRIAL DE MAÓ

El dilluns 24 de maig entrara novament en funcionament la parada de bus ubicada al polígon industrial de Maó a l’alçada de la piscina municipal, sentit Maó.
 
Ja feia anys que aquesta parada estava habilitada única i exclusivament per a la baixada de passatgers amb destí al municipi de llevant. El limitat espai disponible  d’aquesta parada  no garantia que els vehicles que habitualment presten el servei de la línia 1 (Maó – Ciutadella) i la L14 (Bus Exprés) poguessin fer una aturada amb condicions de seguretat. Per tot això, i gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, es s’han realitzat un seguit  d’actuacions de millora i ampliació destinades a  facilitar la maniobrabilitat dels busos de major envergadura.
 
Aquesta actuació en matèria de mobilitat pretén donar resposta a les peticions realitzades per part de les persones  usuàries del transport públic que havien sol·licitat poder utilitzar aquesta parada, només de baixada,  en els seus desplaçaments a la capital insular.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir