Imatge
1 juny 

INCREMENT DE SERVEI A LES LÍNIES DEL SERVEI REGULAR DE PASSATGERS PER CARRETERA A PARTIR DEL DIA 1 DE JUNY

El proper dimarts 1 de juny s’incrementarà el servei de línies i freqüències del servei de transport  públic de passatgers per carretera.
 
Tradicionalment i en condicions normals, el dia 1 de maig marcava el canvi d’horaris, increment de freqüències i posada en marxa de noves línies, marcadament turístiques, per tal  d’oferir un servei més acurat a les zones turístiques.
 
El 2020 ja va suposar un trencament d’aquesta tendència i el 2021 no en serà una excepció. No obstant això, des del Departament de Mobilitat del Consell Insular s’ha anat treballant amb les empreses concessionàries del servei per ajustar horaris i freqüències a aquelles zones que fins ara no gaudien de servei regular.
 
El dia 1 de juny es posaran en marxa bona part de les línies que encara no havien entrat en funcionament, per mor de la inactivitat turística, amb un seguit de freqüències ajustades a les possibles necessitats de les persones usuàries.
Així, zones com: Son Bou, Punta Prima, Sant Tomàs, Cala Galdana, ... veuran incrementat o iniciat el servei de transport públic.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir