Imatge
3 agost 

ESTRENA DE NOVA MARQUESINA A CALA MORELL

Les persones usuàries habituals del transport públic de  Cala Morell i La Vall (L62) ja poden gaudir des del passat divendres dia 30 de juliol d’una nova marquesina instal·lada per l’empresa de Ferreries Germans Martí Hidalgo.
Aquesta nova marquesina substitueix l’antiga i molt deteriorada degut a les inclemències climàtiques de la zona nord de la costa de Ciutadella. Aquesta nova instal·lació està provista de vidres que han de servir per protegir els passatgers de les  fortes ratxes de tramuntana que habitualment es fan notar.
 
La línia 62, que durant els mesos d’estiu trasllada a residents i visitants veu incrementat, any rera any, el número de persones usuàries que decideixen realitzar els seus trasllats en transport públic, per aquest motiu també calia renovar una de les marquesines més desfavorides i que tant s’utilitza durant els mesos d’hivern per al transport d’escolars.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir