Imatge
6 setembre 

BUS LLANÇADORA ESTACIÓ D'AUTOBUSOS-INSTITUTS

IL’inici del curs escolar sempre comporta canvis i el retorn a antigues rutines, així el proper dilluns dia 13 de setembre retorna l’activitat lectiva als centres escolars de secundària i amb ella retorna també el servei de bus llançadora de la L18.

Els horaris de la L18 estaran disponibles a la pàgina web de Mou-t Menorca i estan destinats a donar cobertura als estudiants de fora i del mateix municipi i que desitgin utilitzar-lo per a desplaçar-se a la zona dels instituts ubicats a Bintaufa. Els horaris es regiran per l’horari d’entrada i sortida als centres educatius i van lligats per enllaçar amb l’arribada de la línia L01 (Ciutadella – Maó).

La L01 també patirà, com és costum cada any, un reajustament al seu servei per poder donar així prestació als estudiants que s’han de desplaçar des de qualsevol municipi de l’illa per poder assistir presencialment a les sessions lectives dels centres educatius on estiguin matriculats.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir