Imatge
2 novembre 

FINALITZACIÓ DE LES PRÀCTIQUES DELS ALUMNES DEL PROGRAMA BRISTOL

Els alumnes integrants del Programa SOIB Bristol que durant els mesos d’estiu han realitzat part de les seves hores de pràctiques al punt d’informació de l’estació d’autobusos de Maó, finalment van finalitzar aquest procés el passat mes d’octubre.
 
Aquest punt informatiu, ubicat dins l’edifici de l’estació d’autobusos, ha permès atendre a casi el 40% de les peticions d’informació ateses per aquests alumnes al llarg de l’estiu.
 
La seva professionalitat i dedicació a sigut cabdal per atendre satisfactòriament totes aquelles consultes relacionades amb horaris, serveis, destinacions i altres informacions d’interès.
 
Des del servei de Transports del Departament de Mobilitat del Consell Insular volem agrair-los per haver participat en aquesta tasca tan important com és la d’atendre, sempre amb un somriure, a les persones que ens visiten i requereixen d’ajuda informació en un determinat moment.  

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir