Aparcaments platges verges
Applatja és la nova aplicació del Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca que et permet mantenir-te informat sobre l’estat d’ocupació dels pàrquings d’algunes de les platges més visitades de Menorca, com són: Son Saura, Cala en Turqueta i La Vall.
D’aquesta manera t’anem informant, en temps real,  de quin és l’estat d’ocupació d’aquestes zones d’aparcament per a que així puguis planificar i decidir millor  els teus desplaçaments abans de sortit del teu allotjament.
La Mobilitat sostenible és una prioritat per una illa com Menorca que va ser declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 7 d’octubre de 1993.
Evitar desplaçaments innecessaris forma part del paquet de mesures destinades a continuar mantenint una illa neta d’emissions de gasos contaminats a l’atmosfera, una illa lliure de vies saturades per l’afluència de vehicles privats i una illa plena de bones sensacions de pau, descans i tranquil·litat.MacarellaAccés només amb bus
Son SauraSense control d'accés
La VallSense control d'accés
Cala'n TurquetaSense control d'accés
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir