Connexions amb l’aeroport de Menorca: Com anar i venir des de l’aeroport?

Sens dubte, un dels punts importants que et poden sorgir en planejar el teu viatge a Menorca és com arribar al teu allotjament des de l’aeroport. En aquest post tractarem d’ajudar-te a escollir la millor manera per fer-ho.

L’aeroport de Menorca es troba connectat permanentment amb la ciutat de Maó mitjançant la línia 10 (L10). Aquesta línia connecta l’aeroport amb l’Estació d’Autobusos de Maó amb una freqüència de 30 minuts i amb una durada de trajecte d’aproximadament 10 minuts.

El tiquet senzill (per a un sol viatge) té un cost de 2,65 euros i es pot adquirir directament en el propi autobús. També pots adquirir el bitllet reduït del 20% si tens la condició de família nombrosa de categoria general i del 50% de categoria especial. Pots veure més informació sobre les tarifes reduïdes aquí.

Un cop hagis arribat a l’Estació d’Autobusos de Maó, en el cas que el teu allotjament no estigui situat a la ciutat de Maó hauràs de prendre un altre autobús per arribar al teu destí. A continuació et mostrem les nostres combinacions recomanades:

Zona est

 

Zona centre

 

Zona oest

 

Nuclis sense línia directa des de l’Estació d’Autobusos de Maó

  • Addaia – Macaret – Punta Grossa: hauràs d’agafar en primer lloc l’autobús a Alaior per la Línia 1 (L01), i un cop a Alaior agafar la Línia 44 (L44) amb direcció Alaior – Addaia – Macaret – Punta Grossa.
  • Cala en Blanes: hauràs de prendre en primer lloc l’autobús a Ciutadella per la Línia 1 (L01) o la Línia 14 (L14), i un cop a Ciutadella prendre la Línia 61 (L61) amb direcció Cala en Blanes.
  • Cala Morell: hauràs de prendre en primer lloc l’autobús a Ciutadella per la Línia 1 (L01) o la Línia 14 (L14), i un cop a Ciutadella prendre la Línia 62 (L62) amb direcció Cala Morell – només operativa a l’estiu.
  • Sa Caleta – Cala Blanca – Cala en Bosc – Son Xoriguer: hauràs d’agafar en primer lloc l’autobús a Ciutadella per la Línia 1 (L01) o la Línia 14 (L14), i un cop a Ciutadella agafar la Línia 65 (L65) amb direcció Sa Caleta – Cala Blanca – Cala en Bosc – Son Xoriguer.

 

Totes les línies anteriors són d’anada i tornada, de manera que et serviran per tornar a l’aeroport quan acabis la teva feliç estada a Menorca.

Esperem que t’enamoris de la nostra illa!

Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials o al formulari habilitat en aquesta pàgina web. T’atendrem encantats!

▶ Descarrega aquí el mapa complet de línies d’autobús de Menorca

Sense comentaris

Publica un comentari