Consulta el canvi d’horari en les següents línies de bus

A partir del 27 de setembre, va entrar en vigor el nou horari en algunes de les línies que et porten a les urbanitzacions i platges verges de la zona de Ciutadella.

Consulta l’horari actualitzat per a cada una de les següents línies de bus.

 

Urbanització de Cala en Blanes, Los Delfines, Cala en Forcat

L’autobús surt de Ciutadella, el pots agafar en les següents parades: Plaça dels Pins, C. Bisbe Juano, 3 , Av. de la Pau, 36, Via Perimetral, Santa Rita (a.), Pintor Torrent (a.)

 

Urbanització de Cala Morell i la platja de La Vall, Algaiarens

Coneguda a Menorca com La Vall, les cales d’Algaiarens són dels arenals més espectaculars del nord de l’illa. En el trajecte de la Línia 62, que parteix de Ciutadella, pots baixar a Cala Morell i gaudir dels seus penya-segats i precioses vistes.

El bus surt de Ciutadella, els pots agafar en les següents parades: Plaça dels Pins, C. Bisbe Juano, 3, Av. de la Pau, 36, Via Perimetral (Av. Josep Mascaró Pasarius).

 

Urbanització i platges de Sa Caleta, Cala Blanca, Santandria

El bus surt de Ciutadella, els pots agafar en les següents parades: Via Perimetral (Av. Josep Mascaró Pasarius), Av. de la Pau, Plaça dels Pins, Platja Gran, 3.

 

Platja de Son Saura

L’autobús que et porta a la platja de Son Saura s’agafa a Ciutadella (Av. Josep Mascaró Passarius). La línia 66 s’atura també al poblat talaiòtic de Son Catlar, un dels jaciments més importants de Menorca.

El bus surt de Ciutadella. El pots agafar en la Plaça des Pins.

 

Cala Turqueta

Una altra de les platges més boniques de la zona de Ciutadella és Cala Turqueta. Una vegada hi hagis arribat, podràs accedir igualment a la petita i bonica Cala des Talaier, a tan sols 20 minuts caminant des de Cala Turqueta.

El bus surt de Ciutadella. El pots agafar en la Plaça des Pins.

 

Platja de Macarella

Macarella és una de les platges més icòniques de l’illa. L’accés és exclusiu en bus. Aquí pots trobar més informació sobre les freqüències i horaris, així com reservar i comprar el teu bitllet amb sortida des de Ciutadella.

El bus surt de Ciutadella, el pots agafar en les següents parades: Plaça dels Pins,  Via Perimetral (Av. Josep Mascaró Pasarius).

 

 

Sense comentaris

Publica un comentari