Dissabte 11 d’agost  el Jaleo Bus et porta a les festes de Sant Llorenç

En aquesta entrada hi trobaràs tota la informació que necessites saber per anar a les festes que es celebren aquest cap de setmana al municipi d’Alaior.

Agafar el Jaleo Bus com molts ja sabeu és una comoditat i una seguretat que ens facilita el Consell Insular cada estiu, tots els dissabte de les festes patronals dels pobles menorquins. Fora de l’horari del Jaleo Bus segueix operant amb normalitat el bus de linia regular, com sempre amb aturada a Alaior. No tens excusa per disfrutar de les festes com un alaiorenc més!

El dissabte 11 d’agost des de ben prest tens festa als carrers del poble. Des de les 16.30 hores sortida des de l’Ajuntament dels gegants acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior i la batucada Sandungueros Samba de Lloseta de Palma de Mallorca, recorreràn els carrers del poble. Seguidament a partir de les 17 hores es començarà amb el replec de cavalls per iniciar la qualcada.En acabar el Jaleo, al costat del Pavelló Esportiu Municipal, Gran Revetlla de Sant Llorenç amb Ritmo Menorca, Black Pearl i el DJ Joe Diem. Programa de festes Sant LLorenç 2018

Et deixem els principals enllaços amb la informació més rellevant. Et recordem que si tens qualque dubte ens pots deixar un comentari a la mateixa entrada. O be escriure’ns a Facebook, Instagram o Twitter.

▶ Horari de sortida i tornada del Jaleo Bus i la tarifa del bitllet per a cada trajecte. 

▶ Ubicació de les aturades del bus per tornar d’Alaior. (Et recordem que el bitllet de tornada es compra al bus) 

Sense comentaris

Publica un comentari