El Bus Macarella ja està en funcionament

El servei de bus entre Ciutadella i Macarella ha entrat en funcionament. Aquesta prova pilot té com a objectiu garantir, tant a residents com a visitants, l’accés a Macarella i evitar els problemes que s’havien ocasionat anys anteriors, amb col·lapses i saturació a la carretera i accessos a l’aparcament.

Amb el Bus- Llançadora se substitueix la capacitat de l’estacionament a Macarella, per la qual cosa és incompatible amb el trànsit rodat i l’accés amb vehicle privat, que queda, així, restringit entre el 14 de maig i el 15 d’octubre. El trajecte es fa en uns 40 minuts per sentit, que en temporada alta es realitzarà amb quatre autobusos. A partir del 15 de juny el darrer bus que surti de la cala cap a Ciutadella serà a les 23 hores.

Han assistit al viatge inaugural la vicepresidenta primera del Consell Insular i consellera de Promoció turística, Maite Salord, l’alcaldessa de l’Ajuntament de Ciutadella, Joana Gomila, el Director Insular de l’Administració de l’Estat a Menorca, Javier López Cerón, acompanyat dels caps de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, el gerent d’Autocares Torres, Isidro Bellota i el conseller de Mobilitat, Miquel Preto. També hi eren presents en aquest primer viatge inaugural periodistes de diversos mitjans de comunicació.

El tiquet d’anada i tornada és de 8,20 (4,50 euros un trajecte), però s’aplicarà descompte a qui tengui les targetes T-General, T-Més i T-Jove, amb les quals els preus seran de 2,25 euros un trajecte i 4,20 anada i tornada. Les targetes es poden obtenir de forma gratuïta a les oficines del Consell Insular de Menorca de Maó i Ciutadella.

Sense comentaris

Publica un comentari