El bus Macarella porta un mes operatiu

El servei de bus de la línia 69 entre Ciutadella i Macarella ja porta un mes operatiu. Aquest nou servei té com a objectiu garantir tant a residents com a visitants l’accés a Macarella i evitar els problemes que s’havien ocasionat anys anteriors.

D’acord amb les dades que ens ha ofert l’empresa operadora, Autocares Torres, durant aquest primer mes la línia ha comptat amb 6.406 usuaris.

Des de dia 16 de juny han començat a operar les freqüències de temporada alta, passant de 18 a 39 sortides i tornades diàries (un autobús cada 20 minuts). Pots agafar el bus cap a la platja de Macarella des de la Via Perimetral de Ciutadella cada dia de dilluns a diumenge, inclosos els dies festius. Recorda que el primer bus que surt de Ciutadella és a les 8.05 del mati i el darrer bus per tornar de la platja és a les 23.00 del vespre.

Aquest servei substitueix la capacitat de l’estacionament a Macarella, per la qual cosa és incompatible amb el trànsit rodat i l’accés amb vehicle privat, que queda restringit entre el 14 de maig i el 15 d’octubre. El trajecte es fa en uns 40 minuts per sentit, que en temporada alta es realitzarà amb 4 autobusos.

 

RESERVES I PREUS

Pots comprar el bitllet des del web www.mou-tmenorca.com per 8,20 € (anada i tornada). Et recomanem que et treguis la targeta de transports del Consell Insular de Menorca, te la fan al moment a les oficines de Ciutadella (Pl. de la Catedral, 5) o Maó (Pl. de la Biosfera, 5) i el preu del bitllet es redueix a la meitat (4,10 € anada i tornada). Si fas la reserva per web només has de presentar la targeta de transport a l’autobús.

També el pots adquirir a la taquilla de la Plaça dels Pins o en el mateix bus a la Via Perimetral (avinguda de Josep Mascaró Pasarius) de Ciutadella.

Aquest estiu gaudeix de Macarella sense preocupacions!

Sense comentaris

Publica un comentari