Entren en servei dues noves línies de bus

Agafa la L25 i la L94, que connecten per primera vegada amb Trebalúger i Binissafúller! Es reforça el transport públic en el llevant de Menorca, on els nuclis de població ara queden ben connectats entre si. Una manera molt sostenible de moure’t per una illa que és reserva de biosfera.

 

  Línia 94: MAÓ – SANT LLUÍS – BINISSAFÚLLER – BINIBÈQUER – SANT LLUÍS – MAÓ ▶

La L94 és la nova línia que connecta amb platges i urbanitzacions costaneres en temporada alta des del 15 de juny fins al 15 de setembre.

Des d’on surt?

El pots agafar cada dia de dilluns a dissabte des de l’estació d’autobusos de Maó. Segueix el recorregut amb aturada a Binissafúller, on pots arribar a una preciosa platja d’arena blanca. Les dimensions reduïdes que té i les casetes antigues de la costa que romanen com als orígens la doten d’un gran encant. A prop de la platja trobam el Club Nàutic de Binissafúller: un idíl·lic i freqüentat establiment vora la mar.

Descobreix també trams del Camí de Cavalls gràcies a aquesta nova línia:

 

Consulta les aturades i els horaris del bus aquí

 

   Línia 25: MAÓ – SANT LLUÍS – TREBALÚGER – ES CASTELL – MAÓ ▶

La L25 és la nova línia que connecta municipis i nuclis urbans durant la temporada alta des del 15 de juny fins al 15 de setembre.

Des d’on surt?

El pots agafar cada dia de dilluns a dissabte des de l’estació d’autobusos de Maó. Per primera vegada, aquesta línia tindrà aturada a Trebalúger, un petit nucli urbà amb segles d’història, que pertany al municipi des Castell.

Consulta les aturades i els horaris del bus aq

 

Conèixer Menorca a fons i fer-ho de manera ecològica és possible amb bus! 


 

Coneixes les targetes de transport?

Són gratüites. Beneficiet d’importants descomptes sobre el preu del bitllet senzill. Informa’t aquí

Sense comentaris

Publica un comentari