Millores a la carretera de Son Bou

El Consell Insular de Menorca, en compliment del conveni de col·laboració per a la millora de la carretera municipal d’Alaior a Son Bou entre els punts quilomètrics 0+100 i 3+969 aprovat el passat mes de maig, executarà durant els dies 19, 20, 21, 22 i 23 de novembre actuacions per al sanejament d’un talús en el punt quilomètric 1+200 de la carretera de Son Bou.

Per a poder executar els treballs amb seguretat, la carretera de Son Bou romandrà tancada al trànsit en un tram de 100 metres entorn al punt quilomètric 1+200 entre el Camí des Polvorí i el Camí de Llucassaldent. Així, per a poder transitar des de la carretera general fins a la urbanització de Son Bou, des de dilluns 19 de novembre fins divendres 23 de novembre, s’haurà de fer a través de la carretera de Torre Solí. A més, els vehicles petits també podran circular per el tram del camí de Llucalari que uneix la carretera de Torre Solí amb la carretera de Son Bou.

Aquestes mesures han estat treballades i acordades amb l’Ajuntament d’Alaior.

En un moment posterior, i sempre sense interferir amb la temporada turística, s’abordaran la resta d’actuacions compreses a l’esmentat conveni de col·laboració entre la institució insular i l’ajuntament d’Alaior, consistents en la protecció dels 100 metres del talús proper a l’accés al polvorí, en el punt quilomètric 1+200 de la carretera municipal Alaior-Son Bou, mitjançant una malla de triple torsió.

Sense comentaris

Publica un comentari