Nou horari de la línia 69 amb destinació a Macarella

Des del 16 de setembre i fins al proper 15 d’octubre entra en vigor l’horari de temporada baixa en la ruta de la Línia 69 (L69) que uneix Ciutadella amb la platja de Macarella.

VEGEU HORARI TEMPORADA BAIXA

Pots agafar l’autobús des de l’Av. Josep Mascaró Pasarius (coneguda també com Av. Perimetral) de Ciutadella. Just davant de la parada tens un pàrquing gratuït per poder estacionar el teu vehicle. L’altre punt de sortida de l’autobús és a la Plaça des Pins al centre de Ciutadella.

En ambdós llocs pots adquirir el teu bitllet a les taquilles habilitades a les parades d’autobús o bé pots comprar-ho o reservar-lo en la nostra pàgina web a través del següent enllaç: www.bus.e-torres.net

L’autobús surt cada dia de dilluns a diumenge, inclosos els dies festius. La primera sortida des de Ciutadella és a les 08:25 h. del matí i l’últim autobús cap a la platja de Macarella és a les 19:45 h. de la tarda. Pots gaudir de tot un dia a la paradisíaca platja de Macarella, ja que l’últim autobús que surt de la platja de tornada a Ciutadella és a les 20:20 h. de la tarda.

En un post anterior t’expliquem el motiu de per què només es pot anar en bus a Macarella. Si vols saber-ho, entra al següent enllaç: Per què aquest any només es pot anar en bus a Macarella i Favàritx?

Qualsevol dubte o suggeriment de millora serà benvinguda! Pots escriure’ns aquí, i us respondrem el més aviat possible o bé atendrem les peticions en la mesura del possible.

Ah! I recordar-te també que encara que hi hagi un restaurant a la platja de Macarella on pots avituallarte, et recomanem que vagis ben equipat amb l’essencial (aigua, protecció solar, para-sol, etc.). Els autobusos estan habilitats perquè puguis transportar tots els elements necessaris per gaudir de la platja. I ara ja sí! Només queda que et decideixis a venir amb nosaltres a Macarella … segur que treus imatges increïbles a la platja!

Et convidem a que ens mencionis @moutmenorca en Xarxes Socials.

Sense comentaris

Publica un comentari