Tens pensat anar a Ciutadella per celebrar la Vetla i el dia des Be? Mou-t amb transport públic!

Per anar i venir de les festes que es celebren aquest cap de setmana (dies 16 i 17 de juny) a Ciutadella amb motiu de la Vetla i el dia des Be, què millor que agafar bus? Un bus pensat perquè gaudeixis de la celebració de la millor manera possible, amb totes les garanties i amb la tranquil·litat de poder tornar a casa amb total seguretat i que la festa acabi bé.

Apart dels horaris habituals del servei de bus, s’habilitaran uns horaris especials, mitjançant serveis de reforç, que permetran una major freqüència en les línies diürnes i en les nocturnes:

  • De dia, pots agafar la Línia 1, que connecta Maó, Alaior, Es Mercadal, Ferreries i Ciutadella.
  • De nit, pots agafar el Bus Nit, que passa pels mateixos municipis i que incrementarà les seves freqüències per tal de que tots puguem gaudir del dia des Be amb tranquil·litat.

 

¿Quines són les principals activitats durant els dies 16 i 17 a Ciutadella?

 El dia des Be és una celebració molt arrelada a la història de Ciutadella i de Menorca en general. Es tracta d’una celebració duta a terme sempre el diumenge abans del dia de Sant Joan (24 de juny) on els membres de la junta de caixers de la festa de Sant Joan visiten les principals institucions dels municipis i conviden a les famílies pageses a participar com a cavallers en les festes. Aquests actes es duen a terme sempre acompanyats d’una persona que, portant un Be a les espatlles, representa Sant Joan Baptista. És tradició que la nit abans del diumenge des Be (dissabte) es vetli a la casa d’un dels caixers pagesos el Be que serà el protagonista el dia següent.

 

Consulta l’horari especial per aquest cap de setmana

Especial Vetla des Be – Dissabte 16 de juny

Diumenge des Be – Diumenge 17 de juny

⬇ Descarrega’t els horaris aquí

 

Sense comentaris

Publica un comentari